Deurwaarder inschakelen via Yuridis

Heeft u te maken met facturen die maar niet worden betaald? Of heeft u nog geld tegoed van een huurder? Onze deurwaarders in Amsterdam helpen u snel, effectief en tegen gunstige voorwaarden. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. Onze medewerkers zijn zeven dagen per week bereikbaar.

De deurwaarders van Yuridis werken snel, zorgvuldig en op basis van vooraf overeengekomen tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. We kunnen u bijstaan in alle soorten incassoprocedures. Of het nu gaat om onbetaalde handelsfacturen, huurachterstanden of openstaande bedragen. De voordelen van het inschakelen van een deurwaarder via Yuridis:

Direct een deurwaarder inschakelen Bel 085 – 488 53 51


Deurwaarderskantoor Amsterdam

Yuridis werkt exclusief samen met de Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders. We beschikken daarom over een breed netwerk van deurwaarderskantoren. In Amsterdam en omgeving werken we samen met Swier cs Gerechtsdeurwaarders.


Waarom een deurwaarder uit Amsterdam?

Voor effectieve incasso is het belangrijk dat uw incassopartner uw regio (en die van uw klanten) goed kent. Het is dus een slimme zet om voor het uitbesteden van incasso een lokale of regionale partij te kiezen. Zij kennen de mores van de regio en spreken (letterlijk) de taal van uw debiteur.

In Amsterdam zijn tientallen incassobureaus en deurwaarders actief. En ook Yuridis heeft verschillende vestigingen in (de regio) Amsterdam. Deze kantoren zijn al tientallen jaren werkzaam in Amsterdam en Noord-Holland. Iedere relatie heeft een vaste contactpersoon die een rapportage op maat verzorgt. Daarnaast  heeft u de mogelijkheid om online inzage in al uw uitstaande dossiers te hebben. De kantoren hanteren een passende incassostrategie en kennen allen goed de weg in uw regio.


Incasso in Amsterdam

Gevraagd naar de incassocultuur van Amsterdam zegt een van onze deurwaarders:

“De Amsterdammer is open en direct. Dat is prettig, want je weet vrij snel waar je aan toe bent. Status en hiërarchie spelen geen grote rol. Al is ie soms wat luid en lijkt ie wat arrogant. Voor de Amsterdammer is iedereen gelijk. Een directe en doortastende aanpak leidt vaak tot de beste oplossing.”

Deurwaarder of gerechtsdeurwaarder Amsterdam?

Dat de termen gerechtsdeurwaarder en deurwaarder vaak door elkaar worden gebruikt is niet vreemd, aangezien beide beroepen veel overeenkomsten hebben. Toch is er wel degelijk een verschil. Een gerechtsdeurwaarder wordt namelijk benoemd door de Kroon en is zowel ambtenaar als ondernemer. Dit geldt niet voor een ‘toegevoegde deurwaarder’. Ondanks dit kleine onderscheid is er geen verschil in het takenpakket: de wettelijke taken kunnen door zowel de gerechtsdeurwaarder als de ‘toegevoegde deurwaarder’ worden uitgevoerd. Bij alle deurwaarderskantoren die u op onze website vindt, werkt minstens één gerechtsdeurwaarder.


Kosten deurwaarder

De kosten die deurwaarder in rekening mag brengen voor zijn ambtshandelingen zijn wettelijk vastgesteld. Over de overige diensten hebben we bij Yuridis tariefafspraken gemaakt met alle deelnemende deurwaarderskantoren. De wettelijke incassokosten brengen we altijd bij uw debiteur in rekening. Ook de kosten voor de ambtelijke handelingen kunnen we in de meeste gevallen op de debiteur verhalen. De kosten die voor uw rekening komen zijn de dossierkosten van € 59,- en de incassoprovisie (10% over alle ontvangen bedragen). Deze kosten verrekenen we met de geïncasseerde incassokosten; in de praktijk ontvangt u bij 100% incasso het praktisch het volledig factuurbedrag.  Zie hieronder voor een rekenvoorbeeld:

 

Bekijk voor meer informatie onze tarievenpagina of de pagina wat kost een deurwaarder? Daarnaast hebben we een reken- en adviestool ontwikkeld, waarmee u zelf de incassokosten, uw kans van slagen en de incasso-opbrengst kunt berekenen.

“In de praktijk ontvangt u bij 100% incasso praktisch het volledige factuurbedrag.”

Direct een deurwaarder inschakelen Bel 085 – 488 53 51


Waarom een deurwaarder inschakelen?

Het inschakelen van een deurwaarder heeft veel voordelen ten opzichte van het inschakelen van een incassobureau. Een deurwaarder behartigt uw belangen én die van uw debiteur op een professionele wijze. In tegenstelling tot een incassobureau heeft een deurwaarder veel middelen tot zijn beschikking om uw openstaande facturen te innen, waardoor u uw geld snel ontvangt. Ook komen de geïncasseerde gelden zeker bij u terecht: door een deurwaarder in te schakelen kiest u voor zekerheid en kwaliteit.


Contact met Yuridis

? Heeft u vragen over het inschakelen van een deurwaarder? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 085 – 488 53 51Onze medewerkers helpen u graag

? Direct een deurwaarder inschakelen? Vul het contactformulier in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag;

Onze oplossingenYuridis Bewijsrapportage

 • Waarneming door deurwaarder, heldere rapportage
 • Bewijskracht in juridische procedure
 • Prijs is vanaf en afhankelijk van uw situatie
139,00

Yuridis Verhaalsonderzoek

 • Weet waar u aan toe bent
 • Verhaalsmogelijkheden in kaart
 • Inclusief advies van deurwaarder
95,00

Quick Scan Algemene Voorwaarden

 • Voorkom betalingsconflicten
 • Helder advies
 • Up to date, juridisch correct
49,00

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Bel met de adviesbalie
085 - 488 53 51
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Nu via WhatsApp
06 - 531 11 721

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Informatie aanvraag banner

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
  Privacyverklaring*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

  Voordelen Yuridis

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • Yuridis klantbelofte

   Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
  • Overal in Nederland

   Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
  • Voor en door ondernemers

   Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
  • Transparantie

   In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
  • Klantbeoordelingen

   Beoordelingen op basis van klantervaringen

  Er zijn deurwaarders gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.