Deurwaarder Dordrecht

Heeft u te maken met facturen die maar niet worden betaald? Of heeft u nog geld tegoed van een huurder? Onze deurwaarder in Dordrecht helpt u snel, effectief en tegen gunstige voorwaarden. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. Onze medewerkers zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Deurwaarder inschakelen via Yuridis

De deurwaarders van Yuridis werken snel, zorgvuldig en op basis van vooraf overeengekomen tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. We kunnen u bijstaan in alle soorten incassoprocedures. Of het nu gaat om onbetaalde handelsfacturen, huurachterstanden of openstaande bedragen. De voordelen van het inschakelen van een deurwaarder via Yuridis:

Incasso indienen Bel 085 – 488 53 51

Deurwaarderskantoor Dordrecht

Yuridis werkt exclusief samen met de Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders. We beschikken daarom over een breed netwerk van deurwaarderskantoren. In de omgeving van Dordrecht werken we samen met Rosmalen Gerechtsdeurwaarders.

Waarom een deurwaarder uit Dordrecht?

Voor effectieve incasso is het belangrijk dat uw incassopartner uw regio (en die van uw klanten) goed kent. Wij adviseren daarom ook altijd om een lokale of regionale partij in dienst te nemen wanneer u een incasso uitbesteedt. Zij kennen de mores van de regio en spreken (letterlijk) de taal van uw debiteur. Incasseren in Dordrecht gaat een stuk makkelijker wanneer de deurwaarder Dortdts spreekt, of het in elk geval kan begrijpen!

In Dordrecht zijn veel Rotterdamse en Bossche incassobureaus en deurwaarders actief. Yuridis heeft hier ook een aantal vestigingen, maar in Dordrecht is uitsluitend Rosmalen Gerechtsdeurwaarders actief. Ze werken ook al jaren in de omgeving van Dordrecht. Als ondernemer krijgt u een vast aanspreekpunt bij Rosmalen die voor u een rapportage op maat verzorgt. Daarnaast  heeft u de mogelijkheid om online inzage in al uw uitstaande dossiers te hebben. Rosmalen hanteert altijd een passende incassostrategie en kent goed de weg in uw regio.

Incasso in Dordrecht

Gevraagd naar de incassocultuur van Dordrecht zegt een van onze deurwaarders:

  

“Dordrecht is één van de weinige steden die nog steeds een bloeiende industrie heeft. De scheepsbouw, houtindustrie en metaalindustrie zijn de grootste werkgevers van de regio. Dordtse ondernemers in deze branches doen zaken op een juiste manier, maar als er iets niet in de haak zit laten zie niet met zich sollen. Het gaat soms hard tegen hard, en dat is typisch Dordts, maar wij hebben dan de taak het conflict op een zakelijke en vredige manier op te lossen.

 


Deurwaarder of gerechtsdeurwaarder Dordrecht?

Dat de termen gerechtsdeurwaarder en deurwaarder vaak door elkaar worden gebruikt is niet vreemd, aangezien de beroepen op veel vlakken overeen komen. Toch is er wel degelijk een verschil. Gerechtsdeurwaarders worden door de Kroon benoemd en zijn zowel ambtenaar als ondernemer. Dit geldt niet voor een ‘toegevoegde deurwaarder’. Ondanks dit onderscheid is er geen verschil in het takenpakket: de wettelijke taken kunnen door zowel de gerechtsdeurwaarder als de ‘toegevoegde deurwaarder’ worden uitgevoerd. Bij alle deurwaarderskantoren die u op onze website vindt, is minstens één gerechtsdeurwaarder actief.

Incasso indienen Bel 085 – 488 53 51

Kosten deurwaarder in Dordrecht

De kosten die deurwaarder in rekening mag brengen voor zijn ambtshandelingen zijn wettelijk vastgesteld. Over de overige diensten hebben we bij Yuridis tariefafspraken gemaakt met alle deelnemende deurwaarderskantoren. De wettelijke incassokosten brengen we altijd bij uw debiteur in rekening. Ook de kosten voor de ambtelijke handelingen kunnen we in de meeste gevallen op de debiteur verhalen. De kosten die voor uw rekening komen zijn de dossierkosten van € 59,- en de incassoprovisie (10% over alle ontvangen bedragen). Deze kosten verrekenen we met de geïncasseerde incassokosten; in de praktijk ontvangt u bij 100% incasso het volledig factuurbedrag. Bekijk voor meer informatie onze tarievenpagina of de pagina wat kost een deurwaarder? Daarnaast hebben we een reken- en adviestool ontwikkeld, waarmee u zelf de incassokosten, uw kans van slagen en de incasso-opbrengst kunt berekenen.

“In de praktijk ontvangt u bij volledige incasso 100% van het factuurbedrag.”

Waarom een deurwaarder inschakelen?

Het inschakelen van een deurwaarder heeft veel voordelen ten opzichte van het inschakelen van een incassobureau. Want een deurwaarder behartigt uw belangen én die van uw debiteur op een professionele wijze. In tegenstelling tot een incassobureau heeft een deurwaarder veel middelen tot zijn beschikking om uw openstaande facturen te innen, waardoor u uw geld snel ontvangt. Ook komen de geïncasseerde gelden zeker bij u terecht: door een deurwaarder in te schakelen kiest u voor zekerheid en kwaliteit.

Contact met Yuridis

? wilt u meer weten over het incassotraject? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 085 – 488 53 51Onze medewerkers helpen u graag.

? een incasso indienen? Vul het contactformulier in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag.

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Bel met de adviesbalie
085 - 488 53 51
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Nu via WhatsApp
06 - 531 11 721

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Informatie aanvraag banner

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
  Privacyverklaring*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

  Voordelen Yuridis

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • Yuridis klantbelofte

   Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
  • Overal in Nederland

   Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
  • Voor en door ondernemers

   Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
  • Transparantie

   In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
  • Klantbeoordelingen

   Beoordelingen op basis van klantervaringen
   7.7

  Er zijn deurwaarders gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.