Deurwaarder Enschede

Heeft u debiteuren die facturen maar niet betalen? Of heeft u nog geld tegoed van een huurder? Onze deurwaarder in Enschede helpt u snel, effectief en tegen gunstige voorwaarden. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. Onze medewerkers zijn de hele week door te bereiken.

Deurwaarder inschakelen via Yuridis

De deurwaarders van Yuridis werken snel, zorgvuldig en op basis van vooraf overeengekomen tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. We kunnen u bijstaan in alle soorten incassoprocedures. Of het nu gaat om onbetaalde handelsfacturen, huurachterstanden of openstaande bedragen. De voordelen van het inschakelen van een deurwaarder via Yuridis:

Incasso indienen Bel 085 – 488 53 51

Deurwaarderskantoor Enschede

Yuridis werkt exclusief samen met de Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders. We beschikken daarom over een breed netwerk van deurwaarderskantoren. In Enschede en omgeving werken we samen met Wiggers Van Meggelen Gerechtsdeurwaarders en Incassokantoor.


Waarom een deurwaarder uit Enschede?

Voor effectieve incasso is het belangrijk dat uw incassopartner uw regio (en die van uw klanten) goed kent. Het uitbesteden van incasso aan een lokale of regionale partij is dus een slimme zet. Zij kennen de mores van de regio en spreken (letterlijk) de taal van uw debiteur.

In Enschede zijn ruim 20 incassobureaus en deurwaarders actief. Ook Yuridis heeft een vestiging in Twente. Dit kantoor is al jaren werkzaam in Enschede en omgeving. Iedere relatie heeft een vaste contactpersoon die een rapportage op maat verzorgt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om online inzage in al uw uitstaande dossiers te hebben. Wiggers Van Meggelen Gerechtsdeurwaarders en Incassokantoor hanteert een passende incassostrategie en kent goed de weg in uw regio.


Incasso in Enschede

Gevraagd naar de incassocultuur in Twente zegt een van onze deurwaarders:

  

“Twente, en met name Enschede, groeit uit tot de Silicon Valley van Nederland. Daarnaast is de oude arbeidersmentaliteit nog volop te voelen. Deze combinatie maakt Enschede een interessante plek om incasso te doen. We zijn inmiddels gewend om te werken met internationale ondernemingen, maar kunnen ook prima incasseren voor de bakker om de hoek. De nuchterheid en humor van de Tukker vormen een mooie combinatie.”

 

Deurwaarder of gerechtsdeurwaarder Enschede?

Dat de termen gerechtsdeurwaarder en deurwaarder vaak door elkaar worden gebruikt is niet vreemd, aangezien de beroepen veel overeenkomsten hebben. Toch is er wel degelijk een verschil. Een gerechtsdeurwaarder wordt namelijk benoemd door de Kroon en is zowel ambtenaar als ondernemer. Dit geldt niet voor een ‘toegevoegde deurwaarder’. Ondanks dit kleine onderscheid is er geen verschil in het takenpakket: de wettelijke taken kunnen door zowel de gerechtsdeurwaarder als de ‘toegevoegde deurwaarder’ worden uitgevoerd. Bij alle deurwaarderskantoren die u op onze website vindt, is minstens één gerechtsdeurwaarder actief.

Incasso indienen Bel 085 – 488 53 51

Kosten deurwaarder

De kosten die deurwaarder in rekening mag brengen voor zijn ambtshandelingen zijn wettelijk vastgesteld. Over de overige diensten hebben we bij Yuridis tariefafspraken gemaakt met alle deelnemende deurwaarderskantoren. De wettelijke incassokosten brengen we altijd bij uw debiteur in rekening. Ook de kosten voor de ambtelijke handelingen kunnen we in de meeste gevallen op de debiteur verhalen. De kosten die voor uw rekening komen zijn de dossierkosten van € 59,- en de incassoprovisie (10% over alle ontvangen bedragen). Deze kosten verrekenen we met de geïncasseerde incassokosten; in de praktijk ontvangt u bij 100% incasso het volledig factuurbedrag. Bekijk voor meer informatie onze tarievenpagina of de pagina wat kost een deurwaarder? Daarnaast hebben we een reken- en adviestool ontwikkeld, waarmee u zelf de incassokosten, uw kans van slagen en de incasso-opbrengst kunt berekenen.


“In de praktijk ontvangt u bij volledige incasso 100% van het factuurbedrag.”


Waarom een deurwaarder inschakelen?

Het inschakelen van een deurwaarder heeft veel voordelen ten opzichte van het inschakelen van een incassobureau. Want een deurwaarder behartigt uw belangen én die van uw debiteur op een professionele wijze. In tegenstelling tot een incassobureau heeft een deurwaarder veel middelen tot zijn beschikking om uw openstaande facturen te innen, waardoor u uw geld snel ontvangt. Ook komen de geïncasseerde gelden zeker bij u terecht: door een deurwaarder in te schakelen kiest u voor zekerheid en kwaliteit.

Contact met Yuridis

? wilt u meer weten over het incassotraject? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 085 – 488 53 51Onze medewerkers helpen u graag.

? een incasso indienen? Vul het contactformulier in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag.

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Bel met de adviesbalie
085 - 488 53 51
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Nu via WhatsApp
06 - 531 11 721

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Informatie aanvraag banner

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
  Privacyverklaring*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

  Voordelen Yuridis

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • Yuridis klantbelofte

   Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
  • Overal in Nederland

   Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
  • Voor en door ondernemers

   Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
  • Transparantie

   In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
  • Klantbeoordelingen

   Beoordelingen op basis van klantervaringen

  Er zijn deurwaarders gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.