Heeft uw onderneming facturen uitstaan die maar niet worden betaald? Krijgt u nog geld van een huurder? Onze deurwaarders in Nijmegen helpen u snel, effectief en tegen gunstige voorwaarden. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. Onze medewerkers zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Deurwaarder inschakelen via Yuridis

De deurwaarders van Yuridis werken snel, zorgvuldig en op basis van vooraf overeengekomen tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. We kunnen u bijstaan in alle soorten incassoprocedures. Of het nu gaat om onbetaalde handelsfacturen, huurachterstanden of openstaande bedragen. De voordelen van het inschakelen van een deurwaarder via Yuridis:

Incasso indienen Bel 085 – 488 53 51

Deurwaarderskantoor Nijmegen

Yuridis werkt exclusief samen met de Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders. We beschikken daarom over een breed netwerk van deurwaarderskantoren. In Nijmegen en omgeving werken we samen met Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen.

Waarom een deurwaarder uit Nijmegen?

Voor succesvolle incasso is het belangrijk dat uw incassopartner uw regio (en die van uw klanten) goed kent. Het uitbesteden van een incasso aan een lokale of regionale partij is een verstandige keuze. Zij kennen de mores van de regio en spreken (letterlijk) de taal van uw debiteur.

In Nijmegen zijn ruim 20 deurwaarders en incassobureaus actief. Ook Yuridis heeft een vestiging die zaken doet in Nijmegen. Dit kantoor is al tientallen jaren werkzaam in Nijmegen en Gelderland. Iedere relatie van Yuridis heeft een vast contactpersoon die een rapportage op maat verzorgt. Daarnaast  heeft u de mogelijkheid om online inzage in al uw uitstaande dossiers te hebben. Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen hanteert een passende incassostrategie en kent goed de weg in uw regio.

Incasso in Nijmegen

Gevraagd naar de incassocultuur in Nijmegen zegt een van onze deurwaarders:

 

 

“In Gelderland zijn veel zaken op vertrouwen gebaseerd: vaak worden afspraken met een handdruk verzegeld. Het is voor Nijmeegse ondernemers dan ook teleurstellend als iemand die afspraak niet nakomt. Bij debiteuren inpraten op het belang van vertrouwen werkt vaak het beste om met ze op één lijn te komen. Vaak wordt het conflict hierna afgewikkeld en start de betaling.”

 

 

Deurwaarder of gerechtsdeurwaarder Nijmegen?

Dat de termen gerechtsdeurwaarder en deurwaarder vaak door elkaar worden gebruikt is niet vreemd, aangezien de beroepen veel op elkaar lijken. Toch is er wel degelijk een verschil. Een gerechtsdeurwaarder wordt namelijk benoemd door de Kroon en is zowel ambtenaar als ondernemer. Dit geldt niet voor een ‘toegevoegde deurwaarder’. Ondanks dit kleine onderscheid is er geen verschil in het takenpakket: de wettelijke taken kunnen door zowel de gerechtsdeurwaarder als de ‘toegevoegde deurwaarder’ worden uitgevoerd. Bij alle deurwaarderskantoren die u op onze website vindt, werkt minstens één gerechtsdeurwaarder.

Incasso indienen Bel 085 – 488 53 51

Kosten deurwaarder

De kosten die een deurwaarder in rekening mag brengen voor zijn ambtshandelingen zijn wettelijk vastgesteld. Over de overige diensten hebben we bij Yuridis tariefafspraken gemaakt met alle deelnemende deurwaarderskantoren. De wettelijke incassokosten brengen we altijd bij uw debiteur in rekening. Ook de kosten voor de ambtelijke handelingen kunnen we in de meeste gevallen op de debiteur verhalen. De kosten die voor uw rekening komen zijn de dossierkosten van € 59,- en de incassoprovisie (10% over alle ontvangen bedragen). Deze kosten verrekenen we met de geïncasseerde incassokosten; in de praktijk ontvangt u bij 100% incasso het volledig factuurbedrag. Bekijk voor meer informatie onze tarievenpagina of de pagina wat kost een deurwaarder? Daarnaast hebben we een reken- en adviestool ontwikkeld, waarmee u zelf de incassokosten, uw kans van slagen en de incasso-opbrengst kunt berekenen.

“In de praktijk ontvangt u bij 100% incasso het volledige factuurbedrag.”

Waarom een deurwaarder inschakelen?

Het inschakelen van een deurwaarder heeft veel voordelen ten opzichte van het inschakelen van een incassobureau. Een deurwaarder behartigt uw belangen én die van uw debiteur op een professionele wijze. Een deurwaarder heeft meer middelen tot zijn beschikking om uw facturen te innen dan een deurwaarder, waardoor u uw geld vaak sneller ontvangt. De geïncasseerde gelden komen ook zeker bij u terecht: door een deurwaarder in te schakelen kiest u voor zekerheid en kwaliteit.

Contact met Yuridis

? heeft u vragen over het inschakelen van een deurwaarder? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 085 – 488 53 51Onze medewerkers helpen u graag!

? direct een deurwaarder inschakelen? Vul het contactformulier in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag;

 

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Bel met de adviesbalie
085 - 488 53 51
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Nu via WhatsApp
06 - 531 11 721

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Informatie aanvraag banner

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
  Privacyverklaring*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

  Voordelen Yuridis

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • Yuridis klantbelofte

   Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
  • Overal in Nederland

   Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
  • Voor en door ondernemers

   Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
  • Transparantie

   In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
  • Klantbeoordelingen

   Beoordelingen op basis van klantervaringen

  Er zijn deurwaarders gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.