Heeft uw onderneming facturen uitstaan die maar niet worden betaald? Krijgt u nog geld van een huurder? Onze deurwaarder in Venlo helpt u snel, effectief en tegen gunstige voorwaarden. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. Onze medewerkers zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Deurwaarder inschakelen via Yuridis

De deurwaarders van Yuridis werken snel, zorgvuldig en op basis van vooraf overeengekomen tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. We kunnen u bijstaan in alle soorten incassoprocedures. Of het nu gaat om onbetaalde handelsfacturen, huurachterstanden of openstaande bedragen. De voordelen van het inschakelen van een deurwaarder via Yuridis:

Incasso indienen Bel 088 629 0091

Deurwaarderskantoor Venlo

Yuridis werkt exclusief samen met de Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders. We beschikken daarom over een breed netwerk van deurwaarderskantoren. In Venlo en omgeving werken we samen met Vaessen Gerechtsdeurwaarders.


Waarom een deurwaarder uit Venlo?

Voor een succesvolle incasso is het belangrijk dat uw incassopartner uw regio (en die van uw klanten) goed kent. Het uitbesteden van een incasso aan een lokale of regionale partij is een verstandige keuze. Zij kennen de mores van de regio en spreken (letterlijk) de taal van uw debiteur.

In Venlo zijn veel verschillende deurwaarders en incassobureaus actief. Ook Yuridis heeft een vestiging die zaken doet in Venlo. Dit kantoor is al tientallen jaren werkzaam in Venlo en Limburg. Iedere relatie van Yuridis heeft een vast contactpersoon die een rapportage op maat verzorgt. Daarnaast  heeft u de mogelijkheid om online inzage in al uw uitstaande dossiers te hebben. Vaessen Gerechtsdeurwaarders hanteert een passende incassostrategie en kent goed de weg in uw regio.

Incasso in Venlo

Gevraagd naar de incassocultuur in Venlo zegt een van onze deurwaarders:

 

 

‘Ondernemers in Venlo zijn harde werkers. In Venlo zijn veel kleine ondernemingen actief, voornamelijk in de horeca en detailhandel. Vaak hebben deze ondernemers niet veel te besteden, maar doen ze alles om rond te komen. Een niet betaalde factuur kan dit flink in de weg zitten. In Venlo moet je elke incassoklus serieus nemen, hoe groot of klein die ook is.’

 

 


Deurwaarder of gerechtsdeurwaarder Venlo?

Dat de termen gerechtsdeurwaarder en deurwaarder vaak door elkaar worden gebruikt is niet vreemd, aangezien de beroepen veel op elkaar lijken. Toch is er wel degelijk een verschil. Een gerechtsdeurwaarder wordt namelijk benoemd door de Kroon en is zowel ambtenaar als ondernemer. Dit geldt niet voor een ‘toegevoegde deurwaarder’. Ondanks dit kleine onderscheid is er geen verschil in het takenpakket: de wettelijke taken kunnen door zowel de gerechtsdeurwaarder als de ‘toegevoegde deurwaarder’ worden uitgevoerd. Bij alle deurwaarderskantoren die u op onze website vindt, werkt minstens één gerechtsdeurwaarder.

Incasso indienen Bel 088 629 0091

Kosten deurwaarder

De kosten die een deurwaarder in rekening mag brengen voor zijn ambtshandelingen zijn wettelijk vastgesteld. Over de overige diensten hebben we bij Yuridis tariefafspraken gemaakt met alle deelnemende deurwaarderskantoren. De wettelijke incassokosten brengen we altijd bij uw debiteur in rekening. Ook de kosten voor de ambtelijke handelingen kunnen we in de meeste gevallen op de debiteur verhalen. De kosten die voor uw rekening komen zijn de dossierkosten van € 59,- en de incassoprovisie (10% over alle ontvangen bedragen). Deze kosten verrekenen we met de geïncasseerde incassokosten; in de praktijk ontvangt u bij 100% incasso het volledig factuurbedrag. Bekijk voor meer informatie onze tarievenpagina of de pagina wat kost een deurwaarder? Daarnaast hebben we een reken- en adviestool ontwikkeld, waarmee u zelf de incassokosten, uw kans van slagen en de incasso-opbrengst kunt berekenen.

“In de praktijk ontvangt u bij 100% incasso het volledige factuurbedrag.”

Waarom een deurwaarder inschakelen?

Het inschakelen van een deurwaarder heeft veel voordelen ten opzichte van het inschakelen van een incassobureau. Een deurwaarder behartigt uw belangen én die van uw debiteur op een professionele wijze. Een deurwaarder heeft meer middelen tot zijn beschikking om uw facturen te innen dan een deurwaarder, waardoor u uw geld vaak sneller ontvangt. De geïncasseerde gelden komen ook zeker bij u terecht: door een deurwaarder in te schakelen kiest u voor zekerheid en kwaliteit.

Contact met Yuridis

✅ heeft u vragen over het inschakelen van een deurwaarder? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 088 – 629 00 91Onze medewerkers helpen u graag!

✅ direct een deurwaarder inschakelen? Vul het contactformulier in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag;

 

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Chat via WhatsApp
06 - 57 78 85 12

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Voeg eventueel één of meerdere document(en) toe

verwijderen


Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en beveiligd verzonden. Met het invullen van ons formulier stemt u in met ons privacy statement.

Ik ga akkoord met het privacy statement.
Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen
  7.9

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.