De Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaarders en Incasso

De Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Amsterdam

Over de deurwaarder

De Klerk Vis Niekus – Gerechtsdeurwaarders en Incasso is al jaren een betrouwbare incassopartner, niet alleen in de regio Amsterdam, maar ook daarbuiten.

Deurwaarder Amsterdam

De organisatie wordt geleid door partners Ron de Klerk, Peter Vis en Alex Niekus. Onze klanten zijn de Rijksoverheid, lokale overheden, woningcorporaties, kinderopvangorganisaties zorginstellingen, MKB-bedrijven, advocaten en incassobureaus.

OPDRACHTEN

Opdrachten worden door vaste contactpersonen en overeenkomstig de met de klant gemaakte afspraken behandeld. Dus, naar haar wens: relatiebesparend, met een verlengd minnelijk traject, of voortvarend, waarbij het minnelijke traject zo kort mogelijk wordt gehouden! Daarbij wordt rekening gehouden met de belangen van de klant, zonder de belangen van de debiteur over het hoofd te zien. Uiteraard krijgt de klant rechtstreekse telefoonnummers van de contactpersonen en directieleden.

TEAMS

Ons kantoor beschikt naast diverse teams van dossierbehandelaars over een team van gerechtsdeurwaarders. Zij beschikken over een dusdanige flexibiliteit, dat spoedzaken vrijwel altijd nog op de dag van aanbieden van de opdracht kunnen worden gerealiseerd. Dit geldt niet alleen voor het doen van een exploot, maar ook voor het leggen van een beslag; ook buiten kantoortijden. Van het doen van constateringen wordt door meerdere opdrachtgevers veelvuldig gebruik gemaakt. Wij kunnen ons wat dat betreft zeker specialist noemen.

KENMERKEN

Kenmerken van onze organisatie zijn goede bereikbaarheid, laagdrempelig, benaderbaar, oplossingsgericht, onafhankelijk, ervaren, flexibel. Die kenmerken samen maken wie wij zijn. Een stabiele organisatie waarbij niet alleen het personeel, maar vooral ook de klant zich prettig voelt, getuige de jarenlange relatie met meerdere klanten.

Deurwaarder en incassobureau

Wij zijn gespecialiseerd in (incasso-)opdrachten van woningcorporaties, verhuurders, advocatuur, incassobureaus en mkb bedrijven. Denk daarbij ook aan autobedrijven, zorgverleners (tandartsen, fysiotherapeuten) en accountants.

De Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaarders en Incasso is een zelfstandig en onafhankelijk deurwaarderskantoor en deelnemer van het Yuridis deurwaardersnetwerk.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in  Amsterdam via het telefoonnummer: 020- 214 91 72, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen
  7.7

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.