De Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaarders en Incasso

De Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Amsterdam

Over de deurwaarder

De Klerk Vis Niekus – Gerechtsdeurwaarders en Incasso is al jaren een betrouwbare incassopartner, niet alleen in de regio Amsterdam, maar ook daarbuiten.

De organisatie wordt geleid door partners Ron de Klerk, Peter Vis en Alex Niekus. Onze klanten zijn de Rijksoverheid, lokale overheden, woningcorporaties, kinderopvangorganisaties zorginstellingen, MKB-bedrijven, advocaten en incassobureaus.

OPDRACHTEN

Opdrachten worden door vaste contactpersonen en overeenkomstig de met de klant gemaakte afspraken behandeld, dat wil zeggen naar haar wens: relatiebesparend, met een verlengd minnelijk traject, of voortvarend, waarbij het minnelijke traject zo kort mogelijk wordt gehouden! Daarbij wordt rekening gehouden met de belangen van de klant, zonder daarbij de belangen van de debiteur over het hoofd te zien. Uiteraard krijgt de klant rechtstreekse telefoonnummers van de contactpersonen en directieleden.

TEAMS

Ons kantoor beschikt naast diverse teams van dossierbehandelaars over een team van gerechtsdeurwaarders. Deze mensen beschikken over een dusdanige flexibiliteit, dat spoedzaken vrijwel altijd nog op de dag van aanbieden van de opdracht kunnen worden gerealiseerd. Dit geldt niet alleen voor het doen van een exploot, maar ook voor het leggen van een beslag (ook buiten de normale kantoortijden, mits toegestaan) of het doen van een constatering! Van deze  laatste dienst– het doen van constateringen -wordt door meerdere opdrachtgevers veelvuldig gebruik gemaakt. Wij kunnen ons wat dat betreft zeker specialist noemen.

KENMERKEN

Kenmerken van onze organisatie zijn goede bereikbaarheid, laagdrempelig, benaderbaar, oplossingsgericht, onafhankelijk, ervaren, flexibel. Deze kenmerken samen maken wie wij zijn. Een stabiele organisatie waar niet alleen het personeel, maar vooral ook de klant zich prettig bij voelt, getuige de jarenlange relatie met meerdere klanten.

VOORKEUR

Op basis van onze ervaring gaat onze voorkeur gaat uit naar (incasso-)opdrachten van woningcorporaties, andere verhuurders, advocatuur, incassobureaus, MKB bedrijven (B2B, B2C) autobedrijven e.d., zorgverleners (tandartsen, fysiotherapeuten), accountants.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.