Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Apeldoorn

Over de deurwaarder

Even voorstellen: wij van Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen helpen ondernemers en organisaties bij het krijgen waar zij recht op hebben, zodat afspraken uiteindelijk worden nagekomen.

Deurwaarder Apeldoorn

Denk hierbij aan het alsnog betaald krijgen van facturen, huur of andere vorderingen. Onze uitdaging is het vinden van de beste oplossing voor onze opdrachtgever: door middel van een dialoog als dat kan, via de juridische weg als dat moet. Wij hebben  alles onder één dak om dit voor onze opdrachtgevers te verzorgen: van het versturen van een aanmaning, het afleggen van een huisbezoek tot het procederen bij de rechter door onze juristen en het incasseren van het geld door de gerechtsdeurwaarders.

Deurwaarder en incassobureau

Karreman heeft een eigen juridisch bureau  met juristen die zijn gespecialiseerd op het gebied van incasso, overeenkomsten en vastgoed (zoals huur en aanneming van werk). Als u een juridische vraag hebt of van mening verschilt over betaling van een factuur, dan staan onze juristen klaar om u daarin bij te staan: van een kort advies tot en met een procedure bij de rechter. Een advocaat is niet nodig: wij hebben deze specialisatie in eigen huis. Daarnaast hebben wij Mediators die kunnen bemiddelen om de zaak op een alternatieve wijze op te lossen.

“Een bijzonder en dynamisch vak”

Ons werk is bijzonder en dynamisch. En daar hoort ook een bijzonder en dynamisch team bij. Door de jaren heen (meer dan 30 jaar) hebben wij een team opgebouwd van talentvolle mensen met de juiste kennis en vaardigheden om dit werk op de juiste wijze te kunnen doen.  Ons team is goed opgeleid en wordt voortdurend bijgeschoold, waarbij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling voorop staat. Dat vinden wij belangrijk en hierdoor halen wij het beste uit ons team en daardoor halen wij ook het beste resultaat in uw zaak.

Tot uw dienst!

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen  is een zelfstandig en onafhankelijk deurwaarderskantoor en deelnemer van het Yuridis deurwaardersnetwerk.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Apeldoorn via het telefoonnummer: 055 – 200 20 32, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.