Hafkamp Verdult

Hafkamp Verdult

Bergen op Zoom

Over de deurwaarder

Hafkamp Verdult in Bergen op Zoom is een klein maar groeiend kantoor als onderdeel van de Hafkamp groep met vestigingen in Venlo, Roermond en Amsterdam.

Deurwaarder Bergen op Zoom

Met onze landelijke dekking zijn we vanuit Bergen op Zoom actief in de rechtsgebieden van de Rechtbanken Zeeland-West-Brabant en Rotterdam. Daarbij verzorgen we incasso’s en ambtelijke opdrachten. Ook het geven van juridische adviezen is onze core business, zowel om geschillen te voorkomen als om ze op te lossen. Daarbij is het uitgangspunt dat we de klanten op een adequate en deskundige manier helpen. In dringende gevallen doen we dat zelfs buiten de kantooruren.

Oftewel: we zijn er voor onze klanten! Die bestaan uit onder meer woningcorporaties en andere verhuurders, advocaten, MKB-ers, notarissen  en ook particulieren. Het kantoor wordt aangestuurd door Ed Verdult die in 1984 in de rechtspraktijk is gestart en in 1996 is benoemd tot gerechtsdeurwaarder te Bergen op Zoom. Hij kent het klappen van de zweep en zet zich nog dagelijks met veel passie in om voor zijn opdrachtgevers het beste resultaat te boeken.

Van Hafkamp | Verdult is een zelfstandig en onafhankelijk deurwaarderskantoor en deelnemer van het Yuridis deurwaardersnetwerk.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in  Bergen op Zoom via het telefoonnummer: 0164 – 321 014, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.