PB Groep Gerechtsdeurwaarders

PB Groep Gerechtsdeurwaarders

Delft

Over de deurwaarder

Deurwaarderskantoor Pruijn & V/d Bergh is incassopartner voor het bedrijfsleven en overheden. Wij doen dat met respect voor de debiteur met inzet van multimediale middelen. Contact is namelijk vaak de sleutel voor een oplossing.

Deurwaarder Delft

Vanuit Delft werken wij al tientallen jaren in met name Zuid-Holland. Iedere relatie heeft een vaste contactpersoon die een rapportage op maat verzorgt. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om online inzage in al uw uitstaande dossiers te hebben. Wij hechten aan een persoonlijke aanpak ondersteund door automatisering, niet andersom. De debiteur wordt hierdoor beter in de gelegenheid gesteld mee te werken aan een snelle afwikkeling van de zaak.

Deurwaarder en incassobureau

Onze opdrachtgevers bieden wij een breed pakket van diensten. Naast (minnelijke) incasso verzorgen wij uiteraard alle ambtelijke werkzaamheden (dagvaarden, beslag leggen), juridische zaken (procedures voeren, advies), schuldbewaking (een nu oninbare vordering biedt in de toekomst vaak wel mogelijkheden). Ook geven wij opleidingen en organiseren voorlichtingsbijeenkomsten. Waar nodig ontwikkelen wij specifieke incassotrajecten, zoals voor de brandstof- en medische sector.

Door onze aanpak hebben wij de voorkeur voor opdrachtgevers die zelf “feeling” hebben met hun opdracht. Liever een 1 tot 100 opdrachten per jaar dan duizenden per maand. Op die manier kunnen wij een relatie opbouwen die mogelijkheden biedt net dat stukje extra te realiseren. Beetje eigenwijs, mensgericht en creatief.

We hebben plezier in ons werk en dat is gunstig voor de incassoscore!

PB Groep in Delft is een zelfstandig en onafhankelijk deurwaarderskantoor en deelnemer van het Yuridis deurwaardersnetwerk.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Delft via het telefoonnummer: 015-200 10 45, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.