Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning

Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning

Rotterdam

Over de deurwaarder

Een portaal voor al uw ambtshandelingen waar ook in Nederland. Dat is waar Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning voor staat. U hoeft geen deurwaarder in Groningen of Limburg te zoeken, want  Velthoven regelt elke betekening of beslag en houdt de termijnen nauwlettend in de gaten.

Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning is een ambachtelijk kantoor waar u direct de juiste persoon te spreken krijgt. Zelfs in de avond of in het weekend kunt u bellen om even te brainstormen.

Deurwaarder in Rotterdam

Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning is gevestigd in Rotterdam. Het kantoor onderscheidt zich van andere deurwaarderskantoren doordat zij zich v00ral bezighoudt met de ambtelijke taken en bevoegdheden die aan de gerechtsdeurwaarder zijn toebedeeld. Andere deurwaarderskantoren concurreren met de advocatuur en incassobureaus, kiest Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning er specifiek voor om haar diensten te leveren ter aanvulling van een dienstverlening van de opdrachtgever. Haar opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit advocaten, notarissen, incassobureaus en overige juridische intermediairs.

Incasso in Rotterdam

Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning is niet alleen een gerechtsdeurwaarder, maar ook een Rotterdams incassobureau. Met een Rotterdamse mentaliteit van “niet lullen maar poetsen” incasseren zij uw vordering op de wederpartij.

Misschien heeft uw wederpartij wat tegenslag gehad en is het even niet mogelijk om tot volledige betaling over te gaan, een betalingsregeling is dan misschien de oplossing. Gerechtsdeurwaarders Velthoven de Koning regelt het voor u en houdt nauwlettend de termijnbetalingen voor u in de gaten. Intussen kunt u verder met waar u goed in bent, ondernemen.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Rotterdam via het telefoonnummer: 010 –311 84 88 , of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.