Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders

Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders

Utrecht

Over de deurwaarder

Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders werkt in dienst van één partij, waarbij altijd in het belang van twee partijen wordt gehandeld, namelijk opdrachtgever én debiteur. Wij hebben oog voor de belangen van de debiteur en zijn terughoudend met het nemen van kostenverhogende maatregelen. Ook leggen wij de debiteur uit wat zijn of haar rechten zijn. Wij doen dit alles zonder afbreuk te doen aan de behoeften van de opdrachtgever. U kunt uw vordering dus met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze werkwijze kenmerkt zich door de begrippen: resultaatgericht, rechtvaardig & respectvol.

Deurwaarder Utrecht

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders is in 1971 opgericht door Wil Rosmalen en vanaf dat moment uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. In 2008 is Wil Rosmalen afgetreden als directielid, maar zijn naam wordt nog altijd met trots gedragen en uiteraard is hij nog nauw betrokken bij de organisatie. Naast de bekende vestiging in Breda is er een vestiging in Utrecht, Sittard en één in Almelo. De vier vestigingen vallen onder de Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep en bestieren gezamenlijk het gehele land.

Deurwaarder en incassobureau

Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders verzorgt zowel het minnelijke als het gerechtelijke  incassotraject. Dit omvat alle handelingen om betaling te realiseren. Omdat elke klantrelatie anders is, stellen we het incassotraject in overleg met u vast. Dit traject kan bestaan uit het versturen van aanmaningen per post, maar bijvoorbeeld ook uit een digitale aanpak, afhankelijk van uw klantenportefeuille. Maar uiteraard indien nodig ook het juridische  traject

Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders in Utrecht is een zelfstandig en onafhankelijk incasso- en deurwaarderskantoor en deelnemer van het Yuridis netwerk.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Utrecht via het telefoonnummer: 030 –200 60 47, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen
  7.7

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.