Yuridis centrale organisatie

Yuridis centrale organisatie

Breda

Over de deurwaarder

Yuridis is een partnerorganisatie. Wij zijn werkzaam voor een landelijk dekkend netwerk van onafhankelijke incasso- en deurwaarderskantoren.

Missie en visie

Het is onze missie om incasso en deurwaardersdiensten voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijker te maken. U heeft waarschijnlijk niet dagelijks met onbetaalde facturen of een (dreigend) juridisch conflict te maken. Yuridis helpt met heldere adviezen, toegankelijke service, digitale oplossingen en transparante dienstverlening. Met een heldere toekomstvisie speelt Yuridis in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Organisatie

 

Wij kunnen bouwen op de kennis en kunde van Rosmalen Gerechtsdeurwaarders te Breda en op de samenwerking met onze regiopartners. Het hoofdkantoor is te vinden in Breda, waar zo’n 40 medewerkers dagelijks voorzien in klantenservice en eerstelijns advies op het gebied van financieel-juridische hulp. Vanuit Breda wordt Yuridis bovendien ondersteund op het gebied van management, ICT, marketing en administratie.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.