Wiggers Van Meggelen Gerechtsdeurwaarders en Incassokantoor B.V.

Wiggers Van Meggelen Gerechtsdeurwaarders en Incassokantoor B.V.

Zutphen

Over de deurwaarder

Wiggers van Meggelen in Zutphen bezit veel vakmanschap, ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen

Deurwaarder Zutphen

Openstaande posten, dubieuze debiteuren, betalingsherinneringen en aanmaningen. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijker maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen.

Vaak horen wij dat ondernemers met een kleine portefeuille niet gehoord worden bij de grote incassobureaus of deurwaarderskantoren.
Wij onderscheiden ons hierin door een goed persoonlijk contact met u als klant, waarin wij met u meedenken, de deurwaarders u persoonlijk te woord staan en de lijnen kort zijn.

Geen telefooncentrale’s of doorkies-systemen met wachttijden, maar direct uw zaakbehandelaar aan de lijn, die binnen no-time weet hoe het met uw zaak staat! Onze professionele en gedreven medewerkers staan voor u klaar!!

Deurwaarder en incassobureau

Ook met ambtelijke opdrachten helpen wij u graag op weg. Wij zorgen voor snelle uitreiking van stukken, betekening van brieven of het leggen van (conservatoire) beslagen. Uiteraard denken wij met u mee over de meest efficiënte wijze van uitvoering.

Wiggers van Meggelen is een zelfstandig en onafhankelijk deurwaarderskantoor en deelnemer van het Yuridis deurwaardersnetwerk.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Zutphen via het telefoonnummer: 055 – 229 299, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.