Incassobureau inschakelen – Heeft u te maken met facturen die maar niet worden betaald? Heeft u nog geld tegoed van een debiteur? Vervelend! Yuridis helpt u snel, effectief en tegen gunstige voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u uw geld alsnog krijgt.

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 088 – 629 00 91, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Over Yuridis

Yuridis maakt het verschil in incassoland. Wij maken incasso en deurwaardersdiensten toegankelijk voor u als ondernemer. Wij zijn transparant in kosten en resultaat. Geven u online inzicht in de slagingskans van uw incasso. Maar daar stoppen we niet. Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar en ons landelijk deurwaardersnetwerk is direct beschikbaar als dat nodig is. Incasso door een deurwaarderskantoor is buitengewoon effectief. Een deurwaarder heeft meer mogelijkheden dan een incassobureau. Wat is het verschil tussen een deurwaarder en incassobureau? Uw vordering wordt niet betaald na een aantal aanmaningen? De deurwaarder kan dan zelfstandig een gerechtelijke procedure starten om die betaling alsnog af te dwingen. Uw debiteuren weten dat. En zullen dus sneller betalen als ze een brief ontvangen van ons deurwaarderskantoor.

In alle soorten incassoprocedures kunnen wij u bijstaan! Of het nu gaat om onbetaalde handelsfacturen, huurachterstanden of anderszins. Onze incassospecialisten en deurwaarders helpen u graag.
Bel ons nu op: ✅ 088 – 629 00 91

Voordelen van Yuridis

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 088 – 629 00 91, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Advocaat, incassobureau of deurwaarder?

Voor vorderingen op particulieren met relatief lage bedragen (tot bijvoorbeeld 250 euro) kan een (gecertificeerd) incassobureau u goed helpen. Zij werken veelal met een efficiënt incassoproces en kunnen met een telefonische benadering vaak al veel doen.

Deurwaarder in incassozaken

Gaat het om vorderingen tussen 250 euro en 25.000 euro, dan kan een deurwaarder de beste keuze zijn. Een deurwaarder heeft veel ervaring met procederen voor de rechtbank. Ook kan een deurwaarder ambtshandelingen verrichten, wat een incassobureau niet kan. Denk bijvoorbeeld aan het uitbrengen van een dagvaarding of beslag leggen. Alle bij Yuridis aangesloten deurwaarders kunnen u bijstaan in dit soort incassozaken.

Advocaat in incassozaken

Als het gaat om hoge, zakelijke of betwiste vorderingen, kunt u vaak het beste een advocaat inschakelen. Wanneer het gaat om een belang of vordering groter dan EUR 25.000 zult u altijd een advocaat in moeten schakelen. Dat is namelijk verplicht gesteld in de wet. Dus als het om een fors bedrag gaat en/of er is sprake van een betwiste vordering (uw debiteur is het niet eens met uw vordering) dan schakelt u bij voorkeur een advocaat in. Yuridis werkt nauw samen met het kwaliteitsnetwerk van Omnius Advocatennetwerk.

Een advocaat zal de vordering deugdelijk onderbouwen en trachten tot een regeling te komen voor de rechtszaak. De advocaat schakelt op zijn beurt dan een deurwaarder in voor het dagvaarden van uw debiteur en bijvoorbeeld het leggen van beslag. Schakel een advocaat in.

Bel 088 629 00 91 voor een gratis intakegesprek. Onze juristen kunnen direct een inschatting maken van uw vordering. Wacht niet te lang, onze specialisten incasseren uw vordering effectief en snel.

Onze oplossingenYuridis Incasso Pack*

 • Combinatie van Aanmaning en debiteurenbezoek
 • Pakketvoordeel
 • * Meest gekozen door onze klanten
89,00

Yuridis Debiteurenbezoek

 • Deurwaarder bezoekt uw debiteur
 • Extra incassokracht
 • Direct duidelijkheid
69,00

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Bel met de adviesbalie
088 - 629 00 91
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Chat via WhatsApp
06 - 57 78 85 12

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen
  7.7

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.