Over ons

Wij maken het verschil in de incasso- en deurwaardersbranche. Dat doen we door het ontwikkelen van vernieuwende financieel-juridische diensten waarbij we gebruikmaken van digitale technologische oplossingen. Onze kernwaarden zijn Transparant, Bereikbaar en Samen Sterk.

Missie en visie

Het is onze missie om incasso en deurwaardersdiensten voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijker te maken. U heeft waarschijnlijk niet dagelijks met onbetaalde facturen of een (dreigend) juridisch conflict te maken. Yuridis helpt met heldere adviezen, toegankelijke service, digitale oplossingen en transparante dienstverlening. Met een heldere toekomstvisie speelt Yuridis in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

 

Yuridis Service piramide

Yuridis service piramide

Om u te voorzien van het beste advies, werkt Yuridis volgens een unieke Service piramide. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen adviesbalie. De specialisten bij onze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies. Misschien ben u al geholpen met een van onze doe-het-zelf producten. En als de inschakeling van een jurist of deurwaarder in uw regio een beter resultaat oplevert kunnen zij u hierbij snel van dienst zijn.

Yuridis adviesbalie: 7 dagen per week bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze adviseurs zijn 7 dagen per week bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. Dus ook ‘s avonds en in het weekend. De adviseurs nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken. Kosteloos en vrijblijvend.

We houden elkaar scherp door elke dag opnieuw invulling te geven aan onze klantbelofte. Onze klanten (in ons eerste jaar al bijna 1.000!) herkennen dat. En waarderen onze dienstverlening met een 9,3.

Charles Brunsmanaging partner

Duidelijke afspraken en transparante tarieven

Yuridis wil duidelijkheid geven over tarieven en afspraken. Die helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen opdrachtgever en incasso-deurwaarder overzichtelijk staan beschreven. Want met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat het deurwaarderskantoor voor u doet. En tegen welk tarief.

Organisatie

Vanuit de exclusieve samenwerking met Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders kunnen we bouwen op een landelijk netwerk van ruim 50 kwaliteitskantoren. Voor de uitvoering van onze dienstverlening hebben we een samenwerking met OmniLegal. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 30 medewerkers dagelijks voorzien in klantenservice en eerstelijns advies op het gebied van financieel-juridische hulp. Vanuit Utrecht wordt Yuridis bovendien ondersteund op het gebied van management, ICT, marketing en administratie.

 

Yuridis B.V.
Papendorpseweg 95 (Secoya Campus)
3528 BJ  Utrecht

Tel: 088 – 629 00 90

 

 

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Bel met de adviesbalie
088 - 629 00 91
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Chat via WhatsApp
06 - 57 78 85 12

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen
  7.7

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.