Over ons

Wij maken het verschil in de deurwaardersbranche. Dat doen we door het ontwikkelen van vernieuwende financieel-juridische diensten waarbij we gebruikmaken van digitale technologische oplossingen.

Missie en visie

Het is onze missie om incasso en deurwaardersdiensten voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijker te maken. U heeft waarschijnlijk niet dagelijks met onbetaalde facturen of een (dreigend) juridisch conflict te maken. Yuridis helpt met heldere adviezen, toegankelijke service, digitale oplossingen en transparante dienstverlening. Met een heldere toekomstvisie speelt Yuridis in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Ontwikkelingen in de deurwaardersbranche

De deurwaardersbranche lijkt stil te staan en onvoldoende aan te haken bij de vele frisse en vernieuwende financieel-juridische dienstverleners van de huidige tijd. Yuridis brengt daar verandering in. Door het ontwikkelen van nieuwe financieel-juridische diensten gecombineerd met innovatieve technologische oplossingen.

Yuridis Service piramide

Service piramide

Om u te voorzien van het beste advies, werkt Yuridis volgens een unieke Service piramide. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen adviesbalie. De specialisten bij onze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies. Misschien ben u al geholpen met een van onze doe-het-zelf producten. En als de inschakeling van een jurist of deurwaarder in uw regio een beter resultaat oplevert kunnen zij u hierbij snel van dienst zijn.

Yuridis adviesbalie: 7 dagen per week bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze adviseurs zijn 7 dagen per week bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. Dus ook ‘s avonds en in het weekend. De adviseurs nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken. Kosteloos en vrijblijvend.

Duidelijke afspraken en transparante tarieven

Yuridis wil duidelijkheid geven over tarieven en afspraken. Die helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen opdrachtgever en deurwaarder overzichtelijk staan beschreven. Want met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat het deurwaarderskantoor voor u doet. En tegen welk tarief.

Yuridis Klantbelofte

Yuridis is een moderne juridische dienstverlener met een eigen landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van ondernemende deurwaarderskantoren. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we de Yuridis Klantbelofte opgesteld. Deze klantbelofte is een aanvulling op de gedragsregels en kwaliteitseisen van de KBvG waarvan al onze deelnemers lid zijn.

Organisatie

Vanuit de exclusieve samenwerking met Nederlandse Belangenvereniging voor Gerechtsdeurwaarders kunnen we bouwen op een landelijk netwerk van ruim 50 kwaliteitskantoren. Voor de uitvoering van onze dienstverlening hebben we een samenwerking met OmniLegal. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 30 medewerkers dagelijks voorzien in klantenservice en eerstelijns advies op het gebied van financieel-juridische hulp. Vanuit Naarden wordt Yuridis bovendien ondersteund op het gebied van management, ICT, marketing en administratie.

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een deurwaarder inschakelen
Bel met de adviesbalie
088 - 629 00 91
Chat via WhatsApp
06 - 57 78 85 12

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag: 08:00 – 20:00 uur       Zaterdag: 12:00 – 16:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 20:00 uur         Zondag: 12:00 – 16:00 uur
Woensdag: 08:00 – 20:00 uur     (Feestdagen gesloten)
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur

Stel uw vraag

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen


Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en beveiligd verzonden. Met het invullen van ons formulier stemt u in met ons privacy statement.

Ik ga akkoord met het privacy statement.


Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.