Brancheorganisaties

Als brancheorganisatie wilt u uw leden graag iets extra’s bieden. Op het gebied van credit management kunt u dit samen met Yuridis doen door debiteurenbeheer, incasso en deurwaardersdiensten aan te bieden met zeer gunstige voorwaarden.

Wij kunnen bouwen op een groot landelijk deurwaardersnetwerk. Samen maken wij incasso- en deurwaardersdiensten voor ondernemers toegankelijk en transparant. Wij ondersteunen o.a. bij het tijdig betaald krijgen van vorderingen. We zijn best eigenzinnig en durven te zeggen dat we uitblinken in kwaliteit, kennis en vakmanschap. Dé eigenschappen die nodig zijn om het beste uit een ontspoorde situatie te halen. Yuridis staat voor een eerlijke situatieschets van kansen en resultaten en direct contact met de deurwaarder. Wij zijn van mening dat de beste behandeling van uw dossier wordt gedaan door vakmensen in de regio.

Samenwerking met branche organisaties

Onze formule komt met name tot zijn recht in de samenwerking met overkoepelende organisaties. Een groot deel van uw leden weet namelijk maar moeilijk de weg te vinden naar de juiste deurwaarder en incassopartner. Bij het uitbesteden van een onbetaalde factuur blijkt dat nagenoeg iedereen onzeker is over enerzijds de kosten en anderzijds de opbrengsten van een incassotraject. Wat inhoudt dat ondernemers al snel hun verlies nemen en een vordering liever afboeken (bron: Graydon).  Daarmee komen de totale jaarlijkse kosten van wanbetaling voor het bedrijfsleven in Nederland op 10 miljard euro (bron: ING). Niet nodig en helaas iets waar iedere organisatie mee te maken krijgt.

De voorwaarden van een branchecontract wisselen sterk en worden samen met u afgesproken. Afhankelijk van uw wensen en rekening houdend met de algemene voorwaarden en gewoontes van uw branche.


Uitgangspunten in onze samenwerking met branche organisaties zijn altijd:

 • Maatwerk. De afgesproken samenwerking is voor uw leden herkenbaar en branche specifiek.
 • Betere communicatie. Door gezamenlijk op te trekken in de communicatie naar uw achterban voorkomen we ‘spamming’ en dubbele communicatie.
 • Financieel voordeel voor leden (en de branche organisatie). Een samenwerking is voor alle partijen interessant.

Yuridis service piramide


Uw leden profiteren standaard van:

De Yuridis service piramide – van doe-het- zelf tot persoonlijk maatwerk

Om u te voorzien van het beste advies, werkt Yuridis volgens een unieke Service piramide.

 1. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen adviesbalie. De specialisten bij onze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies.
 2. Misschien ben u al geholpen met een van onze doe-het-zelf producten. Via onze website zijn documenten te downloaden en kunnen incassodiensten worden afgenomen.
 3. En als de inschakeling van een incassospecialist in uw regio een beter resultaat oplevert kunnen zij u hierbij snel van dienst zijn.
 4. Tenslotte zijn wij in staat om razendsnel de best passende deurwaarder voor u in te schakelen.

De Yuridis adviesbalie: 7 dagen per week bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze adviseurs zijn 7 dagen per week bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. Dus ook ‘s avonds en in het weekend. De adviseurs nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken. Kosteloos en vrijblijvend.

Duidelijke afspraken en transparante tarieven

Yuridis wil duidelijkheid geven over tarieven en afspraken. Die helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen opdrachtgever en deurwaarder overzichtelijk staan beschreven. Want met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat het deurwaarderskantoor voor u doet. En tegen welk tarief.

Yuridis Klantbelofte – garantie voor optimale service

Yuridis is een moderne juridische dienstverlener met een eigen landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van ondernemende deurwaarderskantoren. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we de Yuridis Klantbelofte opgesteld. Deze klantbelofte is een aanvulling op de gedragsregels en kwaliteitseisen van de KBvG waarvan al onze deelnemers lid zijn.


Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Yuridis voor u en uw leden kan betekenen?
Neem dan contact op met:

Charles Bruns
Managing partner

T: 085 – 488 53 51
M: charles@yuridis.nl


Over Yuridis

Yuridis is in 2018 opgericht om de markt voor incasso en deurwaardersdiensten toegankelijker te maken. Door die combinatie kunnen we bouwen op een landelijk netwerk van kwaliteitskantoren en excellente dienstverlening van een gerenommeerde online juridisch dienstverlener. Ons hoofdkantoor is te vinden in Breda, waar onze medewerkers dagelijks voorzien in klantenservice en eerstelijns advies op het gebied van financieel-juridische hulp. Vanuit Breda wordt Yuridis bovendien ondersteund op het gebied van management, ICT, marketing en administratie.

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een specialist inschakelen
Bel met de adviesbalie
085 - 488 53 51
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Nu via WhatsApp
06 - 531 11 721

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Gratis Advies

Informatie aanvraag banner

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
  Privacyverklaring*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

  Voordelen Yuridis

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • Yuridis klantbelofte

   Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
  • Overal in Nederland

   Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
  • Voor en door ondernemers

   Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
  • Transparantie

   In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
  • Klantbeoordelingen

   Beoordelingen op basis van klantervaringen

  Er zijn deurwaarders gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.