Onze 7 klantbeloften

Om onze kwaliteit te waarborgen en u ervan te verzekeren dat we doen wat we beloven, hebben we de Yuridis Klantbelofte opgesteld. Deze klantbelofte dient als aanvulling op de gedragsregels en kwaliteitseisen van de KBvG (Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders) waarvan al onze partners (deurwaarderskantoren) lid zijn.Optimaal bereikbaar

De Yuridis Adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar; dus ook ’s avonds en in het weekend. Omdat we begrijpen dat ondernemers niet altijd kantoortijden hanteren.

Begrijpelijke taal

Deurwaardersdiensten zijn onderdeel van de juridische markt. Dat betekent echter niet dat de communicatie wollig en vol met vakjargon moet. Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt wat we voor u kunnen doen.

Deskundig & gekwalificeerd

Al onze medewerkers zijn juridisch opgeleid en hebben ruime ervaring in onze dienstverlening. Alle aangesloten deurwaarders(kantoren) beschikken over jarenlange ervaring en de kwalificaties die een Gerechtsdeurwaarder moet hebben.

Dienstverlening op maat

U bepaalt wanneer, en op welke manier u van onze trapsgewijze dienstverlening gebruik wilt maken. Soms is een telefonisch advies voldoende of gebruikt u een van onze doe-het-zelf producten. Een andere keer heeft u behoefte aan een snelle actie van een deurwaarder.

Geen onnodige kosten

Het advies van onze specialisten is erop gericht om u efficiënt en effectief te bedienen. Wij zullen geen acties ondernemen louter om u, of uw debiteur, op onnodige kosten te jagen.

Zaken adequaat opgepakt

De bereikbaarheid van onze adviesbalie staat garant voor een adequate aanpak van uw dossier. Als de situatie daarom vraagt kunnen zij direct specialisten inschakelen; ook ’s avonds en in het weekend.

Zorgvuldige omgang met uw gegevens

Wij werken met vertrouwelijke (persoons)gegevens. Bij ons kunt u ervan op aan dat we uitermate zorgvuldig omgaan met uw gegevens en die van uw klanten en debiteuren. Onze systemen zijn streng beveiligd en wij voldoen uiteraard aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.