Partners

Yuridis is een partner-organisatie. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met veel partijen binnen ons domein. Op deze pagina treft u de partners aan waarmee wij een structurele samenwerking hebben.

Netwerkpartner

Deurwaardersbelangen.Nu komt op voor de belangen van aangesloten gerechtsdeurwaarders, kandidaatgerechtsdeurwaarders en de organisaties waarin zij werkzaam zijn. Deurwaardersbelangen.Nu functioneert naast en aanvullend op de KBvG. Het is de ambitie van Deurwaardersbelangen.Nu om een podium en spreekbuis voor alle kantoren te zijn, dat beleid proactief is en transparant gemaakt wordt en dat er een bijdrage wordt geleverd aan het democratische proces binnen de beroepsgroep.

Hilversum

Servicepartner

De trapsgewijze juridische dienstverlening van Omnius is uniek in de markt. Omnius biedt, voor elke juridische vraag, de beste passende juridische oplossingen. Voor particulieren en ondernemers: van digitale doe-het-zelf diensten tot eerste- en tweedelijns juridisch advies en hulp door advocaten. Met haar 15 merken bedient Omnius Legal Service Provider vrijwel alle rechtsgebieden en zijn we marktleider op het gebied van digitale juridische diensten.

Naarden

Erkend Leverancier

Een actieve branchevereniging waarin de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche centraal staat. Sinds 2019 is Yuridis Erkend Leverancier voor de 1.100 leden van Focwa.

Woerden

Affiliate partner

Andere boekhoudpakketten zijn ontwikkeld voor boekhouders. Myfinance onderscheidt zich als online boekhoudprogramma dat op maat is gemaakt voor ZZP’ers. De software heeft een heldere indeling en is zeer gebruiksvriendelijk, ook als je net start met boekhouden. Het programma helpt je om snel en foutloos te boekhouden door acties die niet wettelijk of kloppend zijn te blokkeren

Hilversum

Affiliate partner

Zzp'ers worden steeds populairder en belangrijker voor de economie. Steeds meer Nederlanders kiezen dan ook voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. De voordelen zijn evident: een hoge mate van vrijheid, het zelfstandig zijn en doorgaans een goed inkomen. Het 'eigen baas zijn' is wel de meest genoemde motivatie om een eigen eenmanszaak te starten.

Affiliate partner

De corebusiness van Eurolutions is gericht op het zelfstandig uitgeven van enkele zakelijke, online titels. Ons businessmodel is gericht op het verkopen van gerichte advertentieruimte op kwalitatieve, zakelijke niche-websites. Wij bieden een bereik binnen een relatief goed opgeleide, ondernemende en vrijwel geheel beslissingsbevoegde doelgroep.

Utrecht

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen
  7.9

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.