Partners

Yuridis is een partner-organisatie. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met veel partijen binnen ons domein. Op deze pagina treft u de partners aan waarmee wij een structurele samenwerking hebben.

Erkend Leverancier

Een actieve branchevereniging waarin de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche centraal staat. Sinds 2019 is Yuridis Erkend Leverancier voor de 1.100 leden van Focwa.

Woerden

Affiliate partner

Andere boekhoudpakketten zijn ontwikkeld voor boekhouders. Myfinance onderscheidt zich als online boekhoudprogramma dat op maat is gemaakt voor ZZP’ers. De software heeft een heldere indeling en is zeer gebruiksvriendelijk, ook als je net start met boekhouden. Het programma helpt je om snel en foutloos te boekhouden door acties die niet wettelijk of kloppend zijn te blokkeren

Hilversum

Affiliate partner

Zzp'ers worden steeds populairder en belangrijker voor de economie. Steeds meer Nederlanders kiezen dan ook voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. De voordelen zijn evident: een hoge mate van vrijheid, het zelfstandig zijn en doorgaans een goed inkomen. Het 'eigen baas zijn' is wel de meest genoemde motivatie om een eigen eenmanszaak te starten.

Affiliate partner

De corebusiness van Eurolutions is gericht op het zelfstandig uitgeven van enkele zakelijke, online titels. Ons businessmodel is gericht op het verkopen van gerichte advertentieruimte op kwalitatieve, zakelijke niche-websites. Wij bieden een bereik binnen een relatief goed opgeleide, ondernemende en vrijwel geheel beslissingsbevoegde doelgroep.

Utrecht

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.